LOCATII CURSURI 2021

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU CURSANŢII NOŞTRI, PRIVITOR LA MĂSURILE DE PROTECŢIE INSTITUITE DE CĂTRE HOTELURILE PARTENERE ÎN PERIOADA IANUARIE – DECEMBRIE 2021 !

Având în vedere realităţile cu care ne confruntăm, am luat legătura cu toate hotelurile partenere unde organizăm cursuri de perfecționare, iar acestea ne-au comunicat că şi-au pus la punct un sistem care să asigure cât mai mult protecţia dumneavoastră pe timpul cazării în vederea participării la cursurile noastre, astfel:
– asigurarea de spaţii în aer liber pentru desfăşurarea cursurilor, cu toate dotările necesare, pupitre, fleep-chart, scaune ergonomice etc.
– se vor instala dispensere cu dezinfectant biocid in zonele de acces in hotel, in alte zone accesibile clienților si in spatiile comune;
– se va intensifica curățarea camerelor, utilizând dezinfectanți profesionali;
– se vor igieniza periodic toate suprafețele teraselor, locurilor de joaca, spatiilor comune folosind dezinfectanți profesionali;
– se vor amplasa covoare îmbibate cu substanță dezinfectanta la punctele de acces in hotel, in dreptul holurilor, cu acces comun, pe fiecare etaj etc.

Aceste măsuri sunt prezentate în sinteză. Găsiți prezentarea detaliată a a măsurilor de protecție împotriva COVID19 pe site-urile hotelurilor partenere.

Conform deciziei C.N.S.U. din data de 01 iulie 2020, pot fi organizate cursuri de instruire şi work-shop-uri, cu un număr de maxim 20 de participanţi, cu respectarea măsurilor de protecţie şi a distanţei sociale între cursanţi .

OFERTE CURSURI FUNCTIONARI PUBLICI 7 ZILE / 40 ORE
GRILA 1 – CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE LITORAL 2021 (seria iunie – septembrie 2021)
GRILA 2CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE MARAMURES 2021 – VISEUL DE SUS (seria ianuarie – decembrie 2021)
GRILA 3CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE MUNTE POIANA BRASOV   (seria ianuarie – decembrie 2021)
GRILA 4CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE MUNTE SINAIA 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

cursuri perfectionare litoral

NOU ! ! ! Beneficii incluse în tarifele de curs și cazare în anul 2021:   tematici noi, conform Noului cod administrativ şi legislaţiei specifice domeniului abordat;  cursuri de 7 zile / 40 ore, cu 7 nopţi de cazare (Noul cod administrativ impune minim 30 de ore pentru promovarea în gradul profesional următor);   cazare 2 adulţi + 1 copil, cu mic dejun inclus şi bonuri de masă de până la 1.000 lei;    traineri cadre universitare şi formatori practicieni certificaţi ANC;   suporturi de curs foarte bine documentate;   condiții ireproșabile de cazare și masă;   cel mai mic tarif de curs și cazare, de la 1.600 lei/7 nopţi cazare, până la 2.600 lei/7 nopţi;   acces gratuit piscină, saună, jacuzzi etc.;  cel mai mic preț și cele mai bune servicii.

POZELE SI VIDEOCLIPURILE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

(sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare)

PREZENTARE LOCATII ORGANIZARE CURSURI DE PERFECTIONARE LITORAL 2021

HOTEL PALACE **** VENUS, JUD. CONSTANTA

( cazare si masa all inclusive 2 adulti si 1 copil > 4 ani + sezlonguri gratuite Plaja Venus)

HOTEL MEZOTERMALE *** VENUS, JUD. CONSTANTA

piscina relaxare dupa cursuri litoral

HOTEL RIO *** JUPITER, JUD. CONSTANTA

(cazare 2 adulti si 1 copil > 7 ani + 1.000 lei bonuri de masa supliment pentru APARTAMENT doar 70 lei/zi, cu mic dejun inclus al doilea copil)

cursanti la finalizarea cursurilor pe litoral

HOTEL PAM BEACH*** NEPTUN – OLIMP, JUD. CONSTANTA

( cazare 2 adulti si 1 copil > 7 ani +  900 lei bonuri de masa )

conditii cazare cursuri litoral

HOTEL MAJESTIC*** JUPITER – ALL INCLUSIVE

(cazare si masa all inclusive 7 zile 2 adulti si 1 copil > 10 ani )

piscina unitate cazare cursanti litoral

HOTEL ADRIA *** SATURN, JUD. CONSTANTA

(cazare inclusa 2 adulti si 1 copil > 7 ani + 1.290 lei bonuri de masa / posibilitate cazare in camera tripla sau suita)

PREZENTARE LOCATII ORGANIZARE CURSURI MUNTE SINAIA, POIANA BRASOV SI MARAMURES 2021

HOTELUL ARCA LUI NOE**** SINAIA

Sala de conferinta Sinaia Arca lui Noe

PENSIUNEA POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA (zona Furnica)

HOTEL GABRIELA*** VIŞEUL DE SUS, JUD.MARAMUREŞ

PENSIUNEA CASA VLASIN*** POIANA BRASOV

CITAT:  “Drumul spre un obiectiv nu este separat de destinatie; este o parte esentiala din el.” – Charles DeLint

Poze de la cursurile noastre !

participanti cursuri litoral columna

POZELE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

(pozele sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare)

CONTACT INSCRIERI CURSURI : 0724.39.49.14