Despre Noi

Asociatia Universitara Columna este o organizatie neguvernamentala (nonprofit) care activeaza un domeniul formarii profesionale continue pentru adulti, si nu numai.

Asociatia Universitara Columna are ca scop formarea profesionala continua a adultilor si a altor categorii de persoane, precum cele provenite din categorii defavorizate si vulnerabile, prin:

  • organizarea cursurilor de initiere, perfectionare, calificare, recalificare si specializare;
  • organizarea cursurilor de orientare in cariera, de dezvoltare personala si
  • prin promovarea si organizarea formelor de pregatire ce intra in categoria invatamantul prescolar, invatamantul primar, invatamantul secundar inferior, invatamantului general obligatoriu, invatamantul secundar superior,  invatamantul liceal si invatamantului superior.

Prin aceste actiuni, Asociatia doreste sa contribuie la cresterea mobilitatii, flexibilitatii si adaptabilitatii persoanelor pe piata muncii si generand astfel o crestere a ratei de ocupare.

Asociatia Universitara Columna participa si organizeaza conferinte, simpozioane, seminarii, grupuri de lucru in tara si in strainatate; stabileste si dezvolta colaborari cu organizatii si institutii guvernamentale si neguvernamentale, nationale si internationale si realizeaza eventuala afiliere sau aderare a asociatiei la acestea.