CURSURI MARAMUREŞ 2021

Beneficii incluse în oferta de mai jos: Taxa de curs este de 930 lei/cursant /  Tarif cazare 7 nopți = doar 2.400 lei (Hotel Gabriela*** Vișeul de Sus), cazare 7 nopți 2 adulți + 1 copil > 7 ani, cu mic dejun inclus şi 800 lei bonuri de masă ! Acces gratuit şi nelimitat la toate facilitățile hotelului, SPA > piscina interioară, jacuzzi, saune etc.

NOU ! DESCARCĂ DE AICI OFERTĂ CURSURI PERFECŢIONARE  7 ZILE/40 ORE  MARAMUREŞ 2021 – VIŞEUL DE SUS (ianuarie – decembrie 2021)

Important ! Cursurile se organizează săptămânal, în funcţie de solicitări, de luni, până duminică, în perioada 10 ianuarie – 19 decembrie 2021. Cazarea participanţilor se face cu o zi înaintea începerii cursurilor, respectiv duminica, după ora 16.00. Puteţi solicita informații suplimentare cu privire la modul de organizare şi seriile cursurilor la telefon 0722.207.117 !

DESCARCA DE AICI FORMULAR CERERE INSCRIERE CURSURI MARAMURES 2021

Grupul ţintă: aleşi locali, funcţionari publici şi personal contractual. Taxa de curs este de 930 lei/pers. şi se va achita în contul Asociaţiei Universitare Columna, conform facturii fiscale. Tarif cazare 7 nopți = 2.400 lei (loc de desfășurare = Hotel Gabriela*** Vișeul de Sus), cazare 7 nopți 2 adulți + 1 copil > 7 ani, cu mic dejun inclus si 800 lei bonuri de masă !

NOU ! AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE LITORAL 2021

Locația oferă condiții excepționale de curs la sălile de conferință, cu toate dotările necesare (fleepchart, proiecţie video, scaune ergonomice, etc.), camere moderne, restaurant cu meniu diversificat şi acces gratuit la toate facilităţile hotelului: piscina, sauna, jacuzzi s.a. !

HOTEL GABRIELA*** VIŞEUL DE SUS, JUD.MARAMUREŞ (800 lei bonuri de masa + mic dejun + cazare 2 adulti + 1 copil)

POZE PREZENTARE SALA CONFERINTA, CAMERE ŞI FACILITATI :

♦ AICI GRILA CURSURI PERFECȚIONARE POIANA BRAȘOV 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

♦ AICI GRILA  CURSURI PERFECTIONARE SINAIA 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

Asociația Universitara Columna
organizează in Maramureș, in anul 2021, cursuri de perfecționare pentru personalul din instituțiile publice din zona de nord a tarii, la solicitarea acestora, in domeniile prioritare de pregătire din sectorul public !
Ne puteți transmite solicitările dumneavoastră la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro sau la numărul de telefon 0724.39.49.14 !

Contact: 0751.43.49.71

Regăsiți cursurile noastre si in catalogul SEAP căutând după ofertant ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; CUI 32781309, codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 COLUMNA – CURS 7 ZILE pana la 60 COLUMNA – CURS 7 ZILE sau puteți caută după codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

“Ideile sunt precum vagoanele ataşate de locomotivă: ele vin unele după altele !” citat din Bob Templeton

URCATI-VĂ ÎN TRENUL NOSTRU ŞI ÎN ANUL 2021 !
Asociația Universitară Columna organizează cursuri de perfecționare pentru funcționari publici, personal contractual şi aleși locali !

DESCARCA DE AICI OFERTA DE CURSURI ON-LINE 2021  DE 5 ZILE/30 ORE NECESARE PENTRU PROMOVAREA IN GRADUL PROFESIONAL URMATOR CONFORM ART. 479 A CODULUI ADMINISTRATIV

LISTĂ CURSURI ORGANIZATE ÎN MARAMUREȘ ÎN ANUL 2021 :
  • Managementul administrației publice
  • Managementul proiectelor
  • Anticorupție, etica, integritate si deontologie profesionala
  • Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor
  • Comunicare, relații publice și protocol
  • Competențe informatice pentru personalul din sectorul public – utilizare IT&C
  • Dezvoltare organizațională – lucru în echipă, comunicare, management prin obiective și leadership
  • Transparenţă şi liber acces la informaţiile de interes public
  • Asistenţa socială a copiilor, a persoanelor vârstnice şi a persoanelor cu dizabilităţi
  • Taxe, impozite locale şi executare silită
  • Dezvoltarea personală a angajaţilor din sectorul public și managementul carierei
  • Contabilitatea instituţiilor publice şi realizarea controlului financiar preventiv
  • Registrul agricol, cadastru şi publicitate imobiliară
  • Managementul timpului, al stresului si al riscurilor
  • Achiziţiile publice – planificare, proceduri şi asigurarea legalităţii
  • Urbanism, amenajarea teritoriului şi disciplina în construcţii
  • Funcţia şi funcţionarul public conform codului administrativ
  • Bazele administraţiei publice – interpretarea şi punerea în executare a legii
  • Legalitatea actelor şi contractelor administrative – regimul juridic aplicabil
  • Protecţia datelor cu caracter personal în instituţiile publice, coform G.D.P.R.

www.asociatiacolumna.ro