CURSURI MARAMUREŞ 2021

NOU ! GRILĂ CURSURI PERFECŢIONARE  7 ZILE/40 ORE  MARAMUREŞ 2021

Important ! Cursurile se organizează săptămânal, în funcţie de solicitări, de luni, până duminică, în perioada 10 ianuarie – 19 decembrie 2021. Cazarea participanţilor se face cu o zi înaintea începerii cursurilor, respectiv duminica, după ora 16.00. Puteţi solicita informații suplimentare cu privire la modul de organizare şi seriile cursurilor la telefon 0724.39.49.14 !
LISTĂ CURSURI ORGANIZATE ÎN MARAMUREȘ ÎN ANUL 2021 :
  • Managementul administrației publice
  • Managementul proiectelor
  • Anticorupție, etica, integritate si deontologie profesionala
  • Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor
  • Comunicare, relații publice și protocol
  • Competențe informatice pentru personalul din sectorul public – utilizare IT&C
  • Dezvoltare organizațională – lucru în echipă, comunicare, management prin obiective și leadership
  • Transparenţă şi liber acces la informaţiile de interes public
  • Asistenţa socială a copiilor, a persoanelor vârstnice şi a persoanelor cu dizabilităţi
  • Taxe, impozite locale şi executare silită
  • Dezvoltarea personală a angajaţilor din sectorul public și managementul carierei
  • Contabilitatea instituţiilor publice şi realizarea controlului financiar preventiv
  • Registrul agricol, cadastru şi publicitate imobiliară
  • Managementul timpului, al stresului si al riscurilor
  • Achiziţiile publice – planificare, proceduri şi asigurarea legalităţii
  • Urbanism, amenajarea teritoriului şi disciplina în construcţii
  • Funcţia şi funcţionarul public conform codului administrativ
  • Bazele administraţiei publice – interpretarea şi punerea în executare a legii
  • Legalitatea actelor şi contractelor administrative – regimul juridic aplicabil
  • Protecţia datelor cu caracter personal în instituţiile publice, coform G.D.P.R.

Grupul ţintă: aleşi locali, funcţionari publici şi personal contractual. Taxa de curs este de 930 lei/pers. şi se va achita în contul Asociaţiei Universitare Columna, conform facturii fiscale. Tarif cazare 7 nopți = 2.400 lei (loc de desfășurare = la hotelurile partenere, în funcţie de solicitări Locațiile oferă condiții excepționale de curs la sălile de conferință, cu toate dotările necesare (fleepchart, proiecţie video, scaune ergonomice, etc.), camere moderne, restaurant cu meniu diversificat şi acces gratuit la toate facilităţile hotelului: piscina, sauna, jacuzzi s.a. !

♦ AICI GRILA CURSURI PERFECȚIONARE POIANA BRAȘOV 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

♦ AICI GRILA  CURSURI PERFECTIONARE SINAIA 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

Asociația Universitara Columna
organizează in Maramureș, in anul 2021, cursuri de perfecționare pentru personalul din instituțiile publice din zona de nord a tarii, la solicitarea acestora, in domeniile prioritare de pregătire din sectorul public !
Ne puteți transmite solicitările dumneavoastră la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro sau la numărul de telefon 0724.39.49.14 !

Regăsiți cursurile noastre si in catalogul SEAP căutând după ofertant ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; CUI 32781309, codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 COLUMNA – CURS 7 ZILE pana la 60 COLUMNA – CURS 7 ZILE sau puteți caută după codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

“Ideile sunt precum vagoanele ataşate de locomotivă: ele vin unele după altele !” citat din Bob Templeton

URCAŢI-VĂ ÎN TRENUL NOSTRU ŞI ÎN ANUL 2021 !

DESCARCA DE AICI OFERTA DE CURSURI ON-LINE 2021  DE 5 ZILE/30 ORE NECESARE PENTRU PROMOVAREA IN GRADUL PROFESIONAL URMATOR CONFORM ART. 479 A CODULUI ADMINISTRATIV

Asociația Universitară Columna organizează cursuri de perfecționare pentru funcționari publici, personal contractual şi aleși locali !

www.asociatiacolumna.ro