CURSURI MARAMUREŞ 2022

CURSURI PERFECŢIONARE  7 ZILE/40 ORE  MARAMUREŞ 2022 (iunie – decembrie)

NOTĂ ! CURSURILE SE ORGANIZEAZĂ LA CERERE ÎN LOCAŢIILE PARTENERE ! SUNĂ LA TELEFON 0722.207.117 ŞI SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ !

TEMATICA AFERENTĂ CURSURILOR

Important ! Cursurile se organizează săptămânal, în funcţie de solicitări, de luni, până duminică, în perioada 09 ianuarie – 18 decembrie 2022. Cazarea participanţilor se face cu o zi înaintea începerii cursurilor, respectiv duminica, după ora 16.00. Puteţi solicita informații suplimentare cu privire la modul de organizare şi seriile cursurilor la telefon 0722.207.117 !
LISTĂ CURSURI ORGANIZATE ÎN MARAMUREȘ ÎN ANUL 2022 :
  • Managementul administrației publice
  • Managementul proiectelor
  • Etica, integritate si deontologie profesionala
  • Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor
  • Comunicare, relații publice și protocol
  • Competențe informatice pentru personalul din sectorul public – utilizare IT&C
  • Dezvoltare organizațională – lucru în echipă, comunicare, management prin obiective și leadership
  • Transparenţă şi liber acces la informaţiile de interes public
  • Dezvoltarea personală a angajaţilor din sectorul public și managementul carierei
  • Managementul timpului, al stresului si al riscurilor
  • Bazele administraţiei publice – interpretarea şi punerea în executare a legii
  • Legalitatea actelor şi contractelor administrative – regimul juridic aplicabil
  • Protecţia datelor cu caracter personal în instituţiile publice, coform G.D.P.R.

Grupul ţintă: aleşi locali, funcţionari publici şi personal contractual. Taxa de curs este de 930 lei/pers. şi se va achita în contul Asociaţiei Universitare Columna, conform facturii fiscale.

AICI GRILA CURSURI LITORAL FUNCŢIONARI PUBLICI  7 ZILE/40 ORE  2022 (iunie – septembrie 2022)

AICI GRILA CURSURI MUNTE FUNCȚIONARI PUBLICI SINAIA 2022 (seria iunie – decembrie 2022)

Asociația Universitara Columna
organizează in Maramureș, in anul 2022, cursuri de perfecționare pentru personalul din instituțiile publice din zona de nord a tarii, la solicitarea acestora, in domeniile prioritare de pregătire din sectorul public !
Ne puteți transmite solicitările dumneavoastră la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro sau la numărul de telefon 0722.207.117 !

Regăsiți cursurile noastre si in catalogul SEAP căutând după ofertant ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; CUI 32781309, codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 COLUMNA – CURS 7 ZILE pana la 60 COLUMNA – CURS 7 ZILE sau puteți caută după codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

“Ideile sunt precum vagoanele ataşate de locomotivă: ele vin unele după altele !” citat din Bob Templeton

URCAŢI-VĂ ÎN TRENUL NOSTRU ŞI ÎN ANUL 2022 !

NOU ! DESCARCA DE AICI OFERTA DE CURSURI ON-LINE 2021  DE 5 ZILE/30 ORE NECESARE PENTRU PROMOVAREA IN GRADUL PROFESIONAL URMATOR, CONFORM ART. 479 A CODULUI ADMINISTRATIV

DESCARCĂ DE AICI CEREREA DE ÎNSCRIERE LA CURSURILE ON-LINE

Asociația Universitară Columna organizează cursuri de perfecționare pentru funcționari publici, personal contractual şi aleși locali !

www.asociatiacolumna.ro