CURSURI GRATUITE FUNCTIONARI PUBLICI 2021

NOU ! VEZI AICI SI CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 30 DE ORE, CONFORM NOULUI COD ADMINISTRATIV ! 4 + 1 GRATUIT !
Cursuri gratuite organizate in anul 2021 pentru funcționari publici, personal contractual şi aleși locali !
ANUNŢ ! Următorul curs on-line, cu un modul gratuit, organizat în anul 2021 are ca temă “DEZVOLTAREA PERSONALĂ A FUNCŢIONARILOR PUBLICI ŞI MANAGEMENTUL PRIN OBIECTIVE “

Temele abordate în cadrul cursului sunt:

• evaluarea situaţiei actuale şi a situaţiei dezirabile
  • stabilirea intenţiei şi a căilor de urmat
  • stabilirea rezultatului dorit
  • dezvoltarea personală şi principiul obiectivităţii
  • exerciţiu practic AM / NU AM
  • gândirea pozitivă vs. gândirea negativă
  • analiza şi depăşirea obstacolelor în realizarea dorinţelor
  • visătorii cu ochii deschişi vs. visătorii adevăraţi
  • stabilirea obiectivelor, a rezultatelor dorite şi a activităţilor
  • abilităţi de tip hard vs. abilităţi de tip soft
  • orientarea către rezultate vs. orientarea către oameni
  • gestionarea relaţiilor inter-personale, şi nu numai.

• Cursul este organizat pe platforma Google Meet, în sistem video-conferinţă, săptămânal, în zilele de Miercuri şi Joi (intervalul orar este 17.00 – 20.00. modului 1 este gratuit iar pentru modului 2 se achită doar 190 de lei) !
  • Trainer: conf.univ.dr. Gabriel Moinescu – formator şi consilier de dezvoltare personală.
  • La curs pot participa doar funcţionari publici, personal contractual din administraţia publică, indiferent de domeniu, şi aleşi locali !

IMPORTANT ! Înscrierea se face permanent, prin transmiterea cererii de înscriere conform instrucțiunilor de mai jos !

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul cererii de înscriere ce poate fi descărcat de mai jos şi să îl trimiteți scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro .  De asemenea, trebuie să ne transmiteți şi un document scanat din care să rezulte că sunteți angajat/ă într-o entitate publică (funcționar public, personal contractual, ales local etc.) precum si o copie cărţii de identitate !

SCHIMBĂ CEVA ÎN RUTINA DE ZI CU ZI ! INSCRIE-TE LA CURSURILE NOASTRE GRATUITE !
Informații suplimentare la numerele de telefon: 0722.207.117 sau 0751.43.49.71 !
> DESCARCĂ DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT  DE PERFECTIONARE PENTRU FUNCŢIONARI PUBLICI 2021 <

Motto-ul cursului : “Cunoasterea depinde de invatatura, cinstea de fapte, bunastarea de sarguinta, recompensa de soarta !” Autor anonim

CARTE CADOU 2021

DESCARCA DE AICI GRATUT CARTEA DIN NOU NEFUMATOR PDF !

Proverb chinezesc: “Invatatul este asemeni navigarii in amonte: daca nu avansezi esti tras inapoi ! “

Asociația Universitara Columna organizează cursuri de perfecționare pentru funcționari publici, personal contractual şi aleși locali din anul 2014 şi a contribuit destul de mult în dinamizarea procesului de formare profesională în sectorul public !

Contact direct: 0722.207.117