CURSURI GDPR INSTITUŢII PUBLICE 2021

CURS PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE 2021

(VEZI AICI ŞI CURSURILE GDPR ORGANIZATE ON-LINE ÎN ANUL 2021)

Curs organizat si recunoscut conform Noului cod administrativ si conform H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a funcționarilor publici. Cursul poate fi achiziționat şi din catalogul SEAP !

DESCARCĂ GRILĂ COMPLETĂ CURSURI 7 ZILE/40 ORE FUNCŢIONARI PUBLICI SINAIA 2021 (ianuarie – decembrie 2021)

DESCARCA DE AICI FORMULARE CERERI DE INSCRIERE  CURSURI MUNTE SINAIA

Cursul se organizează săptămânal, de luni, până duminică, conform ofertei de mai sus. Cazarea se face cu o zi înaintea începerii cursurilor, respectiv duminica după ora 14.00. Solicită oferta detaliată şi planificarea cursurilor la telefon 0722.207.117 sau la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro !

PREZENTARE CURS:

CE REPREZINTA GDPR ?

Este vorba despre Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE. Acest regulament statueaza norme obligatorii privind confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, stabilite de catre Comisia Europeana.

IMPORTANT ! Pana la data de 25 MAI 2018, toate organizațiile publice si private au fost obligate sa aplice noi reguli si proceduri referitoare la protecția datelor personale. Şi la momentul de faţă sunt organizaţii care nu aplică încă această legislaţie.

DE CE ESTE NECESAR SI OBLIGATORIU ACEST CURS ?

Acest act normativ impune obligativitatea desemnării la nivelul operatorului sau persoanei împuternicite de operator, in anumite cazuri, a unui RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR.

Cazurile in care este obligatorie desemnarea unui responsabil cu protectia datelor

1. Cand prelucrarea este efectuata de o autoritate publica sau un organism public, cu exceptia instantelor care actionează in exercitiul functiei lor jurisdictionale
  2. Daca activitatile principale ale operatorului sau ale persoanei imputernicite de operator constau in operatiuni de prelucrarea care necesita o monitorizare periodica si sistematica a persoanelor vizate pe scara larga
  3. Daca activitatile principale ale operatorului sau ale persoanei imputernicite de operator constau in prelucrarea pe scara larga a unor categorii speciale de date sau a unor categorii de date cu caracter personal privind condamnări penale și infracțiuni.

ATENTIE !  In cazul unei autorități sau instituții publice, responsabilul cu protecția datelor trebuie sa dețină, de asemenea, cunoștințe privind reglementările legale referitoare la organizarea si funcționarea acestora, precum si a procedurilor interne administrative ce vizează desfășurarea activității.

SANCTIUNI SEVERE – PANA LA 10 – 20 MILIOANE DE EURO SAU INTRE 2% ŞI 4% DIN CIFRA DE AFACERI LA NIVEL INTERNATIONAL !

curs protectia datelor

Desfășurarea cursului si cazarea participanților se vor face la Pensiunea Popasul Haiducilor*** (categoria 3 stele) din Sinaia, conform planificării de mai sus.

Grupul ținta: aleși locali, funcționari publici si personal contractual.

Taxa de curs este de 770 lei/pers. si se va achita in contul Asociației Universitare Columna, conform facturii fiscale.

Tariful de cazare este in valoare de 1.900 lei /7 nopți (mic dejun + 800 lei bonuri de masa incluse) si se va achita in contul Pensiunii Popasul Haiducilor***, conform facturii fiscale (decontarea cazării se face direct cu hotelul)

OFERTE COMPLETE CURSURI PERFECŢIONARE 2021
GRILA 1 – CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE/40 ORE LITORAL 2021  (seria iunie – septembrie 2021)
DESCARCA DE AICI CERERI INSCRIERE CURSURI LITORAL 2021