IMPLICARE SOCIALA

  Chiar daca Asociatia Universitara Columna este un ONG care are ca obiectiv statutar pe verticala cresterea performantei profesionale a personalului, acest lucru nu inseamna ca nu se implica si in proiecte sociale menite sa duca la imbunatatirea vietii unor conationali de-ai nostri si la stimularea performantei si dinamicii relatiilor sociale in diferite comunitati din Romania. 

Asociatia Universitara Columna, pe langa prestarea de servicii de formare profesionala contra-cost, a furnizat o serie de cursuri gratuite pentru angajatii din sectorul public in domenii precum dezvoltarea personala si managementul prin obiective, menite sa duca la cresterea performantelor individuale si institutionale. 

De la infiintare si pana in prezent, Asociatia Universitara Columna a contribuit financiar pentru acoperirea cheltuielilor unor operatii chirurgicale si achizitionarea de dispozitive medicale pentru persoane suferinde; rechizite si alimente pentru persoane aflate in dificultate, precum si pentru sprijinirea eforturilor unor comunitati locale care au trebuit sa faca fata calamitatilor naturale. 

Asociatia Universitara Columna a sponsorizat achizitia de echipament sportiv pentru diferite cluburi. Cel mai recent exemplu: achizitia de echipament pentru membrele echipei de handbal feminin ale clubului sportiv ACS Unirea Dobroești. Pe aceasta cale le uram sanatate si mult succes in tot ceea ce isi propun sa realizeze.  (http://acsunireadobroesti.ro/category/sporturi/handbal/)

VEZI FOTO (sursa: acsunireadobroesti.ro) :

 

 

   

   

Din punctul nostru de vedere, investitia in tineri este prioritara pentru ca ei reprezinta viitorul Romaniei. Principala componenta a dezvoltarii durabile a unei tari tine de prezervarea resursei umane. 

Motto: “La prietenii nefericiti grabestete mai tare decat la cei fericiti !” HILON din Sparta (596-528 i.Hr.)