ÎNSCRIEREA LA CURSURI

♦ Inscrierea la curs se face cu minim 14 zile inaintea inceperii fiecarui curs prin completarea modelului de cerere de inscriere ce poate fi descarcat mai jos, semnarea si stampilarea acestuia, cu indicarea cursului ales, a hotelului si a contravalorii serviciilor hoteliere (verificati si conditiile de inscriere de la finalul ofertelor – pentru anumite hoteluri cererea de inscriere si, implicit, rezervarea camerelor trebuie facuta mai din vreme sau intr-un termen mai scurt).

♦ Cererea individuala de inscriere la cursul ales se transmite completata, semnata, stampilata si scanata, la alegere,  pe e-mail,  la adresa inscrieri@asociatiacolumna.ro sau pe fax la numarul 0372.001.026 !

♦ Trimiterea cererii individuale de inscriere va asigura ocuparea locului la curs, dar inscrierea definitiva este considerata numai daca s-a efectuat plata taxei de participare cu cel putin 10 ZILE inainte de inceperea cursului, in baza facturilor (una pentru taxa curs, un pentru tariful de cazare) pe care le veti primi pe mail-ul indicat in cererea de inscriere. 

♦ Pentru CONFIRMAREA PLATII, va rugam sa ne transmiteti copii scanate ale OP-urilor/extraselor de cont pe mail sau pe fax, atat pentru taxa de curs,  cat si pentru tariful de cazare.

DESCARCA DE AICI FORMULARUL CERERII DE INSCRIERE LA CURSUL PERFECTIONARE

IMPORTANT ! Anularea înscrierii la curs se face în scris, printr-o adresă din partea instituției, cu 7 zile înainte de începerea săptămânii de curs, în caz contrar taxa de curs și tariful de cazare nu se returnează !

Pentru achizitia serviciilor hoteliere, pe langa cererea de inscriere/contract tip, ne puteti transmite si nota de comanda, cu precizarea hotelului ales si a valorii serviciilor de cazare ! ! !

Verificati inscrierea dumneavoastra dupa trimiterea cererii la numarul de telefon 0724.39.49.14 ! ! !

 20141221_124323  20141221_124222

PROVERB CHINEZESC: Ambiţia fără pregătire este precum barca fără apă !