CURSURI ASISTENTA SOCIALA 2021

CURSURI  ÎN DOMENIUL ASISTENŢEI SOCIALE 2021

(VEZI AICI ŞI CURSURI ASISTENŢĂ SOCIALĂ ORGANIZATE ON-LINE 30 ORE PROMOVARE)

Asociaţia Universitară Columna vă pune la dispoziţie o listă completă de cursuri din domeniul asistenţei sociale, după cum urmează:

• Managementul serviciilor sociale şi de asistenţă socială;
  • Asistenţa socială a copiilor, a vârstnicilor şi a persoanelor cu dizabilităţi;
  • Asistenţă socială – consilierea persoanelor cu probleme psiho-sociale;
  • Asistenţa socială – legislaţie şi proceduri.

Curs organizat si recunoscut conform Noului cod administrativ si conform H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a funcționarilor publici. Cursul poate fi achiziționat şi din catalogul SEAP !

DESCARCĂ GRILĂ COMPLETĂ CURSURI 7 ZILE/40 ORE FUNCŢIONARI PUBLICI SINAIA 2021 (ianuarie – decembrie 2021)

(DESCARCĂ DE AICI PLANIFICARE CURSURI SINAIA IANUARIE – IUNIE 2021)

DESCARCA DE AICI FORMULARE CERERI DE INSCRIERE  CURSURI MUNTE SINAIA

Cursul se organizează săptămânal, de luni, până duminică, conform ofertei de mai sus. Cazarea se face cu o zi înaintea începerii cursurilor, respectiv duminica după ora 14.00. Solicită oferta detaliată şi planificarea cursurilor la telefon 0722.207.117 sau la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro !

> VEZI AICI TEMATICILE AFERENTE CURSURILOR <

Descriere cursuri: curs de tip work-shop bazat pe analiza legislativa, prezentare cazuri practice, analiza principalelor norme juridice si documente utilizate in domeniul studiat !

OFERTE COMPLETE CURSURI PERFECŢIONARE 2021
GRILA 1 – CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE LITORAL 2021 (seria iunie – septembrie 2021)
DESCARCA DE AICI CERERI INSCRIERE CURSURI LITORAL 2021

GRILA 2 – CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI  7 ZILE/40 ORE MUNTE SINAIA 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)