CURSURI POIANA BRAȘOV 2021

Detalii cu privire la cursurile de perfecţionare pentru sectorul public organizate în Poiana Braşov în anul 2021:

• sunt cursuri cu durata de 7 zile / 7 nopţi cazare;
  • numărul de ore alocate/ curs este de 40 (pentru promovare, Codul administrativ prevede ca funcţionarii publici să participe în ultimii 3 ani la un curs cu durata de minim 30 de ore);
  • sunt certificate şi recunoscute conform Codului administrativ şi H.G. nr. 1066/2008;
  • mapa, suportul de curs şi materialele didactice aferente sunt incluse;
  • beneficiaţi de cazare 7 nopţi la cele mai mici tarife din Poiana Brasov (standard: 1.600 lei cu mic dejun inclus 2 adulti + 1 copil > 7 ani şi 550 lei bonuri de masă sau standard plus: 1.900 lei cu mic dejun inclus 2 adulti + 1 copil > 7 ani şi 800 lei bonuri de masă;
  • taxă de curs 930 lei, cu tva inclus;
  • opţional, cursurile se pot organizare, conform ofertei, şi pe 5 zile, cu 30 de ore de curs planificate. Pentru detalii complete descarcăţi oferta în format pdf de mai jos.

NOU ! DESCARCĂ OFERTĂ CURSURI PERFECŢIONARE FUNCŢIONARI PUBLICI  7 ZILE/40 ORE  POIANA BRAŞOV 2021 (seria ianuarie – decembrie 2021)

DESCARCĂ DE AICI FORMULAR CERERE ÎNSCRIERE CURSURI 7 ZILE POIANA BRAŞOV 2021

Notă: Cursurile se organizează săptămânal, de luni până duminică, în funcţie de solicitări, începând cu data de 10 ianuarie 2021, până pe 19 decembrie 2021. Cazarea participanţilor se face cu o zi înainte de începerea cursurilor, respectiv duminica, după ora 12.00 ! Pentru a obţine informaţii complete referitoare la cursuri şi planificare sunaţi la telefon 0724.39.49.14 !

Locaţie: Pensiunea Casa Vlaşin*** Poiana Braşov – locaţie liniştită, spaţioasă, aerisită, cu sală de conferinţă generoasă şi restaurant ce respectă standardele de distanţare şi măsurile sanitare în detaliu  (AICI LOCATII CURSURI 2021)

PREŢURI SERVICII CAZARE CASA VLAŞIN***  POIANA BRAŞOV 2021

• TARIF CAZARE STANDARD = 1.600 LEI (tva inclus) cu 550 lei bonuri de masa  + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti
  • TARIF CAZARE STANDARD PLUS = 1.900 LEI (tva inclus) cu 800 lei bonuri de masa  + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti