CURSURI MARAMURES 2020

Beneficii incluse în oferta de mai jos: Taxa de curs este de 930 lei/cursant /  Tarif cazare 7 nopți = doar 2.400 lei (Hotel Gabriela*** Viseul de Sus), cazare 7 nopti 2 adulti + 1 copil > 7 ani, cu mic dejun inclus si 800 lei bonuri de masa ! Acces gratuit si nelimitat la toate facilitatile hotelului, SPA > piscina interioara, jacuzzi, 3 saune etc.

NOU ! DESCARCA DE AICI OFERTA CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE  MARAMURES 2020 VISEUL DE SUS (iunie – decembrie 2020)

Important ! Pentru cursurile organizate in perioada iunie – decembrie 2020, solicitati informatii suplimentare la telefon 0751.43.49.71 !

DESCARCA DE AICI FORMULAR CERERE INSCRIERE CURSURI MARAMURES 2020

Grupul ţintă: aleşi locali, funcţionari publici şi personal contractual. Taxa de curs este de 930 lei/pers. şi se va achita în contul Asociaţiei Universitare Columna, conform facturii fiscale. Tarif cazare 7 nopti = 2.400 lei (loc de desfasurare = Hotel Gabriela*** Viseul de Sus), cazare 7 nopti 2 adulti + 1 copil > 7 ani, cu mic dejun inclus si 800 lei bonuri de masa !

NOU ! AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE LITORAL 2020

Locaţia oferă condiţii excepţionale de curs la sălile de conferinţă, cu toate dotările necesare (fleepchart, proiecţie video, scaune ergonomice, etc.), camere moderne, restaurant cu meniu diversificat şi acces gratuit la toate facilităţile hotelului: piscina, sauna, jacuzzi s.a. !

HOTEL GABRIELA*** VIŞEUL DE SUS, JUD.MARAMUREŞ (800 lei bonuri de masa + mic dejun + cazare 2 adulti + 1 copil)

POZE PREZENTARE SALA CONFERINTA, CAMERE, FACILITATI INCLUSE:

♦ AICI GRILA CURSURI PERFECȚIONARE POIANA BRAȘOV 2020 (seria iunie – septembrie 2020)

♦ AICI GRILA  CURSURI PERFECTIONARE SINAIA 2020 (seria iunie – septembrie 2020)

Asociatia Universitara Columna organizeaza in Maramures, in anul 2020, cursuri de perfectionare pentru personalul din institutiile publice din zona de nord a tarii, la solicitarea acestora, in domeniile prioritare de pregatire din sectorul public ! Ne puteti transmite solicitarile dumneavoastra la adresa de mail inscrieri@asociatiacolumna.ro sau la numarul de telefon 0724.39.49.14 !

Contact: 0751.43.49.71

Regasiti cursurile noastre si in catalogul SEAP cautand la ofertant ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 COLUMNA – CURS 7 ZILE pana la 60 COLUMNA – CURS 7 ZILE sau puteti cauta dupa codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

“Ideile sunt precum vagoanele ataşate de locomotivă: ele vin unele după altele !” citat din Bob Templeton

URCATI-VA IN TRENUL NOSTRU SI IN ANUL 2020 !
Asociatia Universitara Columna organizeaza cursuri de perfectionare pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali !

DESCARCA DE AICI OFERTA DE CURSURI ORGANIZATE ON-LINE PENTRU SECTORUL PUBLIC DE 5 ZILE/30 ORE NECESARE PENTRU PROMOVAREA IN GRADUL PROFESIONAL URMATOR CONFORM CODULUI ADMINISTRATIV

LISTĂ CURSURI ORGANIZATE ÎN MARAMUREȘ ÎN ANUL 2020 :

Managementul administrației publice

Managementul proiectelor

Anticorupție, etica, integritate si deontologie profesionala (conf. Noului cod administrativ)

Secretariat, arhivare, biblioteconomie si managementul documentelor

Comunicare, relații publice și protocol

Competențe informatice pentru personalul din sectorul public – utilizare IT&C

Dezvoltare organizațională – lucru în echipă, comunicare, management prin obiective și leadership

Transparenţă şi liber acces la informaţiile de interes public

Noul cod administrativ – principalele modificări legislative instituite

Taxe, impozite locale şi executare silită