ÎNSCRIERE CURSURI

newsletter-image

DESCARCA DE AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI MUNTE 2017 SINAIA 

Inscrierea la curs se face, de regula, cu minim 10 zile inaintea inceperii fiecarui curs prin completarea modelului de cerere de inscriere ce poate fi descarcat mai jos, semnarea si stampilarea acestuia, cu indicarea cursului ales, a hotelului si a contravalorii serviciilor hoteliere.

Cererea individuala de inscriere se transmite completata si scanata, după caz:

pe e-mail columnatraining@yahoo.com 

pe fax la numarul  0372.001.026  . 

Trimiterea cererii individuale de inscriere va asigura ocuparea locului la curs, dar inscrierea definitiva este considerata numai daca s-a efectuat plata taxei de participare cu cel putin 7 ZILE inainte de inceperea cursului, in baza proformelor si facturilor (una pentru taxa curs, un pentru tariful de cazare) pe care le veti primi pe mail-ul indicat in cererea de inscriere. Pentru CONFIRMAREA PLATII, va rugam sa ne transmiteti copii scanate ale OP-urilor/extraselor de cont pe mail sau pe fax, atat pentru taxa de curs,  cat si pentru tariful de cazare.

DESCARCĂ AICI > FORMULAR CERERE INSCRIERE CURS PERFECTIONARE

IMPORTANT ! Anularea înscrierii la curs se face în scris, printr-o adresă din partea instituției, cu 7 zile înainte de începerea săptămânii de curs, în caz contrar taxa de curs și tariful de cazare nu se returnează.

Verificati primirea cererii de inscriere la tel. 0724.39.49.14 

 20141221_124323  20141221_124222

PROVERB CHINEZESC: Ambiţia fără pregătire este precum barca fără apă !