LOCATII CURSURI 2020

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU CURSANŢII NOŞTRI, PRIVITOR LA MĂSURILE DE PROTECŢIE INSTITUITE DE CĂTRE HOTELURILE PARTENERE ÎN PERIOADA IUNIE – DECEMBRIE 2020 !

Având în vedere realităţile cu care ne confruntăm, am luat legatura cu toate hotelurile partenere unde organizăm cursuri de perfectionare, începând cu 15 iunie 2020, iar acestea ne-au comunicat că şi-au pus la punct un sistem care să asigure cât mai mult protecţia dumneavoastră pe timpul cazării în vederea participării la cursurile noastre, astfel:
– asigurarea de spaţii în aer liber pentru desfăşurarea cursurilor, cu toate dotările necesare, pupitre, fleep-chart, scaune ergonomice etc.
– se vor instala dispensere cu dezinfectant biocid in zonele de acces in hotel, in alte zone accesibile clientilor si in spatiile comune;
– se va intensifica curățarea camerelor, utilizând dezinfectanți profesionali;
– se vor igieniza periodic toate suprafetele teraselor, locurilor de joaca, spatiilor comune folosind dezinfectanți profesionali;
– se vor amplasa covoare imbibate cu substanta dezinfectanta la punctele de acces in hotel, in dreptul holurilor, cu acces comun, pe fiecare etaj etc.

Aceste măsuri sunt prezentate în sinteză. Găsiţi prezentarea detaliată a a măsurilor de protecţie împotriva COVID19 pe site-urile hotelurilor partenere.

Conform deciziei C.N.S.U. din data de 01 iulie 2020, pot fi organizate cursuri de instruire şi work-shop-uri, cu un număr de maxim 20 de participanţi, cu respectarea măsurilor de protecţie şi a distanţei sociale între cursanţi .

OFERTE CURSURI FUNCTIONARI PUBLICI 7 ZILE / 40 ORE
GRILA 1 – CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE LITORAL 2020(iunie – septembrie 2020)
GRILA 2 – CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE  MARAMURES 2020VISEUL DE SUS (iunie – decembrie 2020)
GRILA 3CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI  7 ZILE POIANA BRASOV 2020 (septembrie – decembrie 2020)
GRILA 4CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI  7 ZILE MUNTE SINAIA 2020 (septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020)

cursuri perfectionare litoral

NOU ! ! ! Beneficii incluse în tarifele de curs și cazare în anul 2020:   tematici noi, conform Noului cod administrativ şi legislaţiei specifice domeniului abordat;  cursuri de 7 zile / 40 ore, cu 7 nopţi de cazare (Noul cod administrativ impune minim 30 de ore pentru promovarea în gradul profesional următor);   cazare 2 adulţi + 1 copil, cu mic dejun inclus şi bonuri de masă de până la 1.000 lei;    traineri cadre universitare şi formatori practicieni certificaţi ANC;   suporturi de curs foarte bine documentate;   condiții ireproșabile de cazare și masă;   cel mai mic tarif de curs și cazare, de la 1.600 lei/7 nopţi cazare, până la 2.600 lei/7 nopţi;   acces gratuit piscină, saună, jacuzzi etc.;  cel mai mic preț și cele mai bune servicii.

POZELE SI VIDEOCLIPURILE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

(sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare)

PREZENTARE LOCATII ORGANIZARE CURSURI DE PERFECTIONARE LITORAL 2020

HOTEL MEZOTERMALE *** VENUS, JUD. CONSTANTA

( cazare si masa all inclusive 2 adulti si 1 copil > 4 ani + sezlonguri gratuite Plaja Venus)

piscina relaxare dupa cursuri litoral

HOTEL RIO *** JUPITER, JUD. CONSTANTA

(cazare si mic dejun 2 adulti si 1 copil > 7 ani + 800 lei bonuri de masa supliment pentru APARTAMENT doar 70 lei/zi, cu mic dejun inclus al doilea copil)

cursanti la finalizarea cursurilor pe litoral

HOTEL PAM BEACH*** OLIMP, JUD. CONSTANTA

( cazare 2 adulti si 1 copil > 12 ani +  1.000 lei bonuri de masa )

conditii cazare cursuri litoral

HOTEL MAJESTIC*** JUPITER – ALL INCLUSIVE

(cazare si masa all inclusive 7 zile 2 adulti si 1 copil > 10 ani )

piscina unitate cazare cursanti litoral

HOTEL DOINA*** NEPTUN – MASA BUFET SUEDEZ

( cazare si masa 2 adulti si 1 copil > 7 ani )

sala antrenamente cursanti litoral

PREZENTARE LOCATII ORGANIZARE CURSURI MUNTE SINAIA, POIANA BRASOV SI MARAMURES 2020

HOTELUL ARCA LUI NOE**** SINAIA

Sala de conferinta Sinaia Arca lui Noe

PENSIUNEA POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA (zona Furnica)

HOTEL GABRIELA*** VIŞEUL DE SUS, JUD.MARAMUREŞ

PENSIUNEA CASA VLASIN*** POIANA BRASOV

CITAT:  “Drumul spre un obiectiv nu este separat de destinatie; este o parte esentiala din el.” – Charles DeLint

Poze de la cursurile organizate in anii anteriori !

participanti cursuri litoral columna

POZELE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

(pozele sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare)

CONTACT INSCRIERI CURSURI : 0724.39.49.14