CURSURI PERFECTIONARE DOMENII ANFP HOTEL MARA SINAIA 2018

Stimați colegi,

Vă invităm să participaţi în perioada 18 – 22 aprilie 2018 (cazare miercuri după-amiază – decazare duminică 22 aprilie 2018) la cursul cu titlul ETICA, INTEGRITATE, TRANSPARENTA SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA” organizat la sala de conferință a Hotelului Mara*** Sinaia.

Tematica aferentă cursului:   1. Etica si deontologia 2. Bazele integritatii publice 3. Sistemul national de integritate 4. Transparenţă şi liber acces la informaţiile de interes public 5. Transparența decizională 6. Normele deontologice aplicabile functionarilor publici 7. Normele deontologice aplicabile personalului contractual din administratia publica 8. Politici anticorupție 9. Principalele reglementări anticorupție instituite Legea nr. 161/2003

Desfășurarea cursului și cazarea participanţilor se vor face la Hotelul MARA*** (categoria 3 stele) din loc. SINAIA, județul Prahova.

Grupul ţintă: funcţionari publici şi personal contractual. 

Taxa de curs este de 730 lei/pers. şi se va achita în contul Asociaţiei Universitare Columna, conform facturii fiscale.

Tariful de cazare este în valoare de 1.400 lei / 4 nopţi cu 600 lei bonuri de masa inclusi şi se va achita în contul Hotelului MARA***, conform facturii fiscale (decontarea cazării se face direct cu hotelul)

Înscrierea la curs se face prin transmiterea cererii de înscriere atașată mai jos la adresa de mail columnatraining@yahoo.com sau la nr. de fax  0372.001026 .

IMPORTANT ! Derezervarea si returnarea banilor se face cu minim 7 zile inainte de inceperea cursului, in caz contrar nu se returneaza nici taxa de curs, nici contravaloarea serviciilor hoteliere. Prin transmiterea cererii de inscriere va asumati aceasta clauza.

DESCARCA DE AICI OFERTA CURS ETICA SI INTEGRITATE HOTEL MARA*** SINAIA

ATENTIE ! La cerere se poate organiza orice curs din grila noastra la acest hotel – cursuri de 4 sau 7 zile !

Prezentare partener Hotel Mara *** Sinaia