CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI VARA 2020

NOU ! ! ! Beneficii incluse în tarifele de curs și cazare în anul 2020: tematici noi, conform Noului cod administrativ şi legislaţiei specifice domeniului abordat; cursuri de 7 zile / 40 ore, cu 7 nopţi de cazare (Noul cod administrativ impune minim 30 de ore pentru promovarea în gradul profesional următor); cazare 2 adulţi + 1 copil, cu mic dejun inclus şi bonuri de masă de până la 1.000 lei sau ALL INCLUSIVE; traineri cadre universitare şi formatori practicieni certificaţi ANC; suporturi de curs foarte bine documentate; condiții ireproșabile de cazare și masă; cel mai mic tarif de curs și cazare, de la 1.600 lei/7 nopţi cazare, până la 2.600 lei/7 nopţi cursuri munte Sinaia, Poiana Brasov si Maramures – Viseul de Sus; acces gratuit piscină, saună, jacuzzi etc.

Cele mici preţuri ale anului 2020 și cele mai bune servicii incluse !

Preturile de cazare pentru 7 nopti litoral 2020 incep de la 1.900 lei si ajung la 4.200 lei cu tva inclus pentru august 2020 ! Taxa de curs litoral 2010 este de 770 lei cu tva inclus, curs 7 zile/40 ore !

GRILA CURSURI PERFECTIONARE 7 zile FUNCTIONARI PUBLICI LITORAL 2020VENUS, JUPITER, OLIMP, NEPTUN si CAP AURORA (seria iunie, iulie, august si septembrie 2020)

NOU ! DESCARCA DE AICI OFERTA CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI 7 ZILE 2020 (ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie 2020) !

♦ AICI GRILA CURSURI PERFECȚIONARE POIANA BRAȘOV 2020 (seria ianuarie – iunie 2020)

♦ AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE  MARAMURES 2020VISEUL DE SUS (ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai si iunie)

VEZI AICI PREZENTARE LOCATII DESFASURARE CURSURI 2020, MUNTE SINAIA SI POIANA BRASOV , MARAMURES SI LITORAL !

Unde organizam cursurile la munte ? In locatii, precum Popasul Haiducilor*** si Hotelul Arca Lui Noe****din statiunea Sinaia, cu facilitati extraordinare incluse, astfel: acces gratuit piscina, sauna, parcare, mic dejun inclus 2 adulti si 1 copil si bonuri de masa de 600, 800 sau 1.000 lei, in functie de optiunea de cazare aleasa etc.

DESCARCA DE AICI CERERE INSCRIERE CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI 2020

ACCESATI AICI TEMATICILE AFERENTE CURSURILOR DE PERFECTIONARE ORGANIZATE IN ANUL 2020

Regasiti cursurile noastre si in catalogul SEAP al ofertantului ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 COLUMNA – CURS 7 ZILE pana la 60 COLUMNA – CURS 7 ZILE sau puteti cauta dupa codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

POZELE SI VIDEOCLIPURILE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

(pozele sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare)

Prezentarea locatiilor destinate organizarii pe litoral a cursurilor de perfectionare de 7 zile aferente anului 2020

HOTEL MEZOTERMALE *** VENUS, JUD. CONSTANTA

( cazare 2 adulti si 1 copil + masa regim all inclusive 3 mese/zi )

HOTEL RIO *** JUPITER, JUD. CONSTANTA

(cazare si mic dejun 2 adulti si 1 copil + 800 lei bonuri de masa )

HOTEL PAM BEACH*** OLIMP, JUD. CONSTANTA

( cazare 2 adulti si 1 copil +  800 lei bonuri de masa )

CONTACT DIRECT:

0749.077.999 (ORANGE)

0751.43.49.71 (ORANGE)

0722.207.117 (TELEKOM)

0724.39.49.14 (VODAFONE)

POZELE SUNT PROTEJATE DE DREPTURILE DE AUTOR

Pozele  din cadrul acestui site sunt destinate exclusiv participantilor la cursurile noastre, copierea, distribuirea, postarea sau utilizarea acestora in alte scopuri decat cel prezentat sunt interzise si protejate de legislatia in vigoare !

lg-elena-2016-045 lg-elena-2016-059

NOTĂ: Ofertele noastre de cursuri sunt realizate ţinând cont de următoarele acte normative:

¤ Ordonanţa Guvernului nr. 129/2000 – certificate de absolvire eliberate de Autoritatea Naţională pentru Calificare (ANC, fost CNFPA);
¤ H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcţionarilor publici – certificate de participare din parte furnizorului de formare.
¤ Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici  nr. 762/31.03.2015 pentru stabilirea domeniilor prioritare de formare profesională pentru administrația publică.

Asociatia Universitara Columna organizeaza cursuri de perfectionare pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali !

anc-autoritatea-nationala-pentru-calificari-sigla

“MANAGER PROIECT”Cod COR: 242.101

Domeniul ocupational: Administratie si servicii publice

Tipul de certificat obtinut: Certificat de absolvire