CURSURI PERFECȚIONARE FUNCTIONARI PUBLICI VARA 2017

DESCARCA DE AICI OFERTA CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI VARA 2017

DESCARCA DE AICI CERERI INSCRIERE CURSURI PERFECTIONARE VARA 2017

DESCARCA DE AICI TEMATICA AFERENTA CURSURILOR DE PERFECTIONARE 2017

Regasiti cursurile noastre si in catalogul SEAP al ofertantului ASOCIATIA UNIVERSITARA COLUMNA; codurile produselor/serviciilor noastre sunt de la: 01 Columna – curs 7 zile pana la 60 Columna – curs 7 zile sau puteti cauta dupa codul CPV 80530000- 8 Servicii de formare profesională !

e-licitatie

20170711_130855

CONTACT DIRECT:

0749.077.999 (ORANGE)

0751.43.49.71 (ORANGE)

0722.207.117 (TELEKOM)

0724.39.49.14 (VODAFONE)

TARIFUL DE CURS DE 7 ZILE RAMANE ACELASI = 730 LEI cu TVA inclus

TARIFELE DE CAZARE DIN OFERTELE NOASTRE AU TVA 9 % INCLUS !

lg-elena-2016-045 lg-elena-2016-059

GRILA CURSURI LITORAL 2017: Stimaţi colegi, şi în acest an venim în faţa dvs. cu o ofertă diversificată de cursuri de perfecţionare de 7 zile în acord cu nevoile dvs. de perfecţionare şi cu facilităţi de cazare mult îmbunătăţite faţă de anii anteriori, cu locaţii noi şi săli de curs cu toate dotările necesare ! Detalii complete referitoare la curs si cazare si pe www.cursurifunctionaripublici.ro !

NOTĂ: Ofertele noastre sunt realizate ţinând cont de următoarele acte normative:

¤ Ordonanţa Guvernului nr. 129/2000 – certificate de absolvire eliberate de Autoritatea Naţională pentru Calificare (ANC, fost CNFPA);

¤ H.G. nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesională a funcţionarilor publici – certificate de participare din parte furnizorului de formare.

¤ Ordinul Presedintelui Agentiei Nationale a Functionarilor Publici  nr. 762/31.03.2015 pentru stabilirea domeniilor prioritare de formare profesională pentru administrația publică.