CURSURI GRATUITE FUNCTIONARI PUBLICI 2018

Cursuri gratuite 2018 functionari publici, personal contractual si alesi locali :

ANUNT ! Urmatorul curs care se va organiza gratuit in anul 2018 va avea ca tema “MANAGEMENTUL PRIN OBIECTIVE SI DEZOLTAREA PERSONALA” 

Pentru a afla locul de desfasurare si perioada urmariti site-ul nostru !

CURSURI GRATUITE ORGANIZATE IN ANII ANTERIORI !

Asociatia Universitara Columna  a organizat in perioada 10-11 ianuarie 2017  cursul gratuit “DEZVOLTAREA PERSONALA – MODULUL II” cu tema “PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT” ce s-a adresat angajatilor din sectorul public (personal contractual, functionari publici, alesi locali).

Curs  a fost de tip interactiv si a abordat urmatoarele probleme: cunoasterea de sine, relatia falsul eu si eul real, zona de confort, cum ne raportam la ceilalti, cum suntem vazuti de ceilalti si cum ii vedem noi pe ei, rezolvarea problemelor, multumire-nemultumire, fericire-nefericire, relatia material-spiritual, dezvoltarea personala sanatoasa si multe altele.     

Trainer: Gabriel Moinescu, consilier dezvoltare personala

Cursul s-a desfasurat la sala noastra de curs , astfel:

MARTI 10 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

MIERCURI 11 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore).

INSCRIEREA LA CURS !

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul ce poate fi descarcat mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro . Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata ca lucrati in sectorul public si o copie a CI sau BI. 

Important ! Numarul de participanti este limitat la 10. Principiul de ocupare a locurilor este “primul venit, primul servit”

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117.

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT DE PERFECTIONARE 2017 <

poza-cadou

Motto-ul cursului : “Cunoasterea depinde de invatatura, cinstea de fapte, bunastarea de sarguinta, recompensa de soarta !” Autor anonim  

Stimati colegi 

Daca sunt printre dumneavoastra fumatori care vor sa scape de acest viciu, puteti descarca de AICI GRATUT CARTEA DIN NOU NEFUMATOR PDF ! 

ATENTIE ! Multi au inceput aceasta carte dar, dandu-si seama ca la final se vor lasa de fumat, i-a cuprins frica si nu au terminat-o ! Tu ce o sa faci ? Vei avea curajul sa o termini ? Daca da, scrie-mi la adresa de mail de la finalul cartii ! Daca nu, vei sti tu ce sa faci ! Orice ai alege oricum va fi bine !

Proverb chinezesc: “Invatatul este asemeni navigarii in amonte: daca nu avansezi esti tras inapoi ! “

Asociatia Universitara Columna organizeaza cursuri de perfectionare pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali !