CURSURI GRATUITE FUNCTIONARI PUBLICI 2019

Cursuri gratuite 2019 pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali !

ANUNT ! Urmatorul curs organizat gratuit in anul 2019 are ca tema “MANAGEMENTUL PRIN OBIECTIVE SI DEZVOLTAREA PERSONALA A ANGAJATILOR DIN SECTORUL PUBLIC” 

IMPORTANT ! Inscrierea pentru a doua sesiune gratuita de cursuri se face incepand cu 01 septembrie 2019.  Pe masura ce se constituie cate o grupa de 10 persoane, va vom comunica telefonic sau pe mail zilele si orele intre care se va desfasura cursul. Cursurile se vor desfasura la sala de conferinta proprie de la sediul Asociatiei Universitare Columna (vezi foto mai jos) !

 Pentru inscriere va rugam sa completati formularul cererii de inscriere ce poate fi descarcat de mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro. Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata din care sa rezulte ca sunteti angajat / a intr-o entitate publica (functionar public, personal contractual, ales local etc.) precum si o copie a CI sau BI

INSCRIE-TE ACUM !

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117 sau 0751.43.49.71 !

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT DE PERFECTIONARE 2019 <

Motto-ul cursului : “Cunoasterea depinde de invatatura, cinstea de fapte, bunastarea de sarguinta, recompensa de soarta !” Autor anonim  

CARTE CADOU 2019

DESCARCA DE AICI GRATUT CARTEA DIN NOU NEFUMATOR PDF ! 

Proverb chinezesc: “Invatatul este asemeni navigarii in amonte: daca nu avansezi esti tras inapoi ! “

Asociatia Universitara Columna organizeaza cursuri de perfectionare pentru functionari publici, personal contractual si alesi locali !