CURSURI GRATUITE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ 2017

Cursuri gratuite 2017 functionari publici, personal contractual si alesi locali :

Asociatia Universitara Columna organizeaza in perioada 10-11 ianuarie 2017  cursul gratuit “DEZVOLTAREA PERSONALA – MODULUL II” cu tema “PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT” ce se adreseaza angajatilor din sectorul public (personal contractual, functionari publici, alesi locali).

Cursul va fi de tip interactiv si vom experimenta impreuna si elemente precum:cunoasterea de sine, relatia falsul eu si eul real, zona de confort, cum ne raportam la ceilalti, cum suntem vazuti de ceilalti si cum ii vedem noi pe ei, rezolvarea problemelor, multumire-nemultumire, fericire-nefericire, relatia material-spiritual, dezvoltarea personala sanatoasa si multe altele.

Trainer: Gabriel Moinescu, consilier dezvoltare personala

Cursul se desfasoara la sala noastra de curs , astfel:

MARTI 10 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

MIERCURI 11 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore).

Cursul este 100% gratuit    ! ! !

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul ce poate fi descarcat mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro . Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata ca lucrati in sectorul public si o copie a CI sau BI.

Important ! Numarul de participanti este limitat la 10. Principiul de ocupare a locurilor este “primul venit, primul servit”

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117.

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT DE PERFECTIONARE 2017 <