Cursuri gratuite 2016 functionari publici, personal contractual si alesi locali

Asociatia Universitara Columna organizeaza in perioada 11-12 martie 2016 (seria 1) si 18-19 martie 2016 (seria 2) cursul gratuit “DEZVOLTAREA PERSONALA – MODULUL I” cu tema “Un posibil nou inceput – tu decizi !” ce se adreseaza exclusiv angajatilor din sectorul public (personal contractual, functionari publici, personal contractual).

Cursul va fi de tip interactiv si vom experimenta impreuna elemente precum: cunoasterea de sine, relatia falsul eu si eul real, zona de confort, cum ne raportam la ceilalti, cum suntem vazuti de ceilalti si cum ii vedem noi pe ei, rezolvarea problemelor, multumire-nemultumire, fericire-nefericire, relatia material-spiritual, dezvoltarea personala sanatoasa si multe altele.

Trainer: Gabriel Moinescu, consilier dezvoltare personala

Cursul se desfasoara la sala de curs a Hotelului La Casa*** din Soseaua Chitilei, nr. 37 (se poate ajunge direct de la Gara de Nord), astfel:

SERIA 1:

vineri 11 martie 2016, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

sambata 12 martie 2016, in intervalul orar 10.00 – 14.00 (4 ore).

SERIA 2:

vineri 18 martie 2016, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

sambata 19 martie 2016, in intervalul orar 10.00 – 14.00 (4 ore).

Cursul este gratuit 100%.

Cazarea este contra-cost dar nu este obligatoriu sa va cazati la Hotelul La Casa***, puteti sa va cazati la rude, prieteni etc. si doar sa va asigurati transportul la curs.

Pentru cursantii din afara Bucurestiului care doresc sa se cazeze pentru zilele de vineri sau sambata tarifele de cazare la Hotelul La Casa*** sunt:

– singur in camera (camera single) 120 lei/noapte;

– doua persoane in camera (camera twin cu 2 paturi) 150 lei/noapte, respectiv 75 lei/persoana (daca vin doua persoane din aceiasi institutie).

Rezervarea camerei se face personal de catre fiecare cursant in parte direct cu hotelul la tel. 0742. 621.116 sau 021.667.8008 (www.la-casa.ro).

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul ce poate fi descarcat mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro . Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata ca lucrati in sectorul public si o copie a CI sau BI.

Important ! Numarul de participanti este limitat la 20. Principiul de ocupare a locurilor este “primul venit, primul servit”

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117.

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT <

poza-cadou

Motto-ul cursului : “Cunoasterea depinde de invatatura, cinstea de fapte, bunastarea de sarguinta, recompensa de soarta !” Autor anonim