CARTEA DIN NOU NEFUMATOR PDF GRATUIT

Stimati colegi 

Daca sunt printre dumneavoastra fumatori care vor sa scape de acest viciu, puteti descarca de AICI GRATUT CARTEA DIN NOU NEFUMATOR PDF ! 

ATENTIE ! Multi au inceput aceasta carte dar, dandu-si seama ca la final se vor lasa de fumat, i-a cuprins frica si nu au terminat-o ! Tu ce o sa faci ? Vei avea curajul sa o termini ? Daca da, scrie-mi la adresa de mail de la finalul cartii ! Daca nu, vei sti tu ce sa faci ! Orice ai alege oricum va fi bine !

Vrei sa o cumperi in format letric ? 

Intra AICI pe site-ul Editurii Adevar Divin !

CURSURI GRATUITE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ 2017

Cursuri gratuite 2017 functionari publici, personal contractual si alesi locali :

Asociatia Universitara Columna organizeaza in perioada 10-11 ianuarie 2017  cursul gratuit “DEZVOLTAREA PERSONALA – MODULUL II” cu tema “PARCURGEREA DRUMULUI DE LA INTENTIE LA REZULTAT” ce se adreseaza angajatilor din sectorul public (personal contractual, functionari publici, alesi locali).

Cursul va fi de tip interactiv si vom experimenta impreuna si elemente precum:cunoasterea de sine, relatia falsul eu si eul real, zona de confort, cum ne raportam la ceilalti, cum suntem vazuti de ceilalti si cum ii vedem noi pe ei, rezolvarea problemelor, multumire-nemultumire, fericire-nefericire, relatia material-spiritual, dezvoltarea personala sanatoasa si multe altele.     

Trainer: Gabriel Moinescu, consilier dezvoltare personala

Cursul se desfasoara la sala noastra de curs , astfel:

MARTI 10 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

MIERCURI 11 ianuarie 2017, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore).

Cursul este 100% gratuit    ! ! !

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul ce poate fi descarcat mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro . Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata ca lucrati in sectorul public si o copie a CI sau BI. 

Important ! Numarul de participanti este limitat la 10. Principiul de ocupare a locurilor este “primul venit, primul servit”

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117.

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT DE PERFECTIONARE 2017 <

Cursuri gratuite 2016 functionari publici, personal contractual si alesi locali

Asociatia Universitara Columna organizeaza in perioada 11-12 martie 2016 (seria 1) si 18-19 martie 2016 (seria 2) cursul gratuit “DEZVOLTAREA PERSONALA – MODULUL I” cu tema “Un posibil nou inceput – tu decizi !” ce se adreseaza exclusiv angajatilor din sectorul public (personal contractual, functionari publici, personal contractual).

Cursul va fi de tip interactiv si vom experimenta impreuna elemente precum: cunoasterea de sine, relatia falsul eu si eul real, zona de confort, cum ne raportam la ceilalti, cum suntem vazuti de ceilalti si cum ii vedem noi pe ei, rezolvarea problemelor, multumire-nemultumire, fericire-nefericire, relatia material-spiritual, dezvoltarea personala sanatoasa si multe altele.     

Trainer: Gabriel Moinescu, consilier dezvoltare personala

Cursul se desfasoara la sala de curs a Hotelului La Casa*** din Soseaua Chitilei, nr. 37 (se poate ajunge direct de la Gara de Nord), astfel:

SERIA 1:

vineri 11 martie 2016, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

sambata 12 martie 2016, in intervalul orar 10.00 – 14.00 (4 ore).

SERIA 2:

vineri 18 martie 2016, in intervalul orar 16.00 – 20.00 (4 ore) si

sambata 19 martie 2016, in intervalul orar 10.00 – 14.00 (4 ore).

Cursul este gratuit 100%.

Cazarea este contra-cost dar nu este obligatoriu sa va cazati la Hotelul La Casa***, puteti sa va cazati la rude, prieteni etc. si doar sa va asigurati transportul la curs.

Pentru cursantii din afara Bucurestiului care doresc sa se cazeze pentru zilele de vineri sau sambata tarifele de cazare la Hotelul La Casa*** sunt:

– singur in camera (camera single) 120 lei/noapte;

– doua persoane in camera (camera twin cu 2 paturi) 150 lei/noapte, respectiv 75 lei/persoana (daca vin doua persoane din aceiasi institutie).

Rezervarea camerei se face personal de catre fiecare cursant in parte direct cu hotelul la tel. 0742. 621.116 sau 021.667.8008 (www.la-casa.ro).

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul ce poate fi descarcat mai jos si sa il trimiteti scanat la adresa de mail: gabriel.moinescu@columnatraining.ro . Pentru inscriere trebuie sa ne transmiteti si o adeverinta scanata ca lucrati in sectorul public si o copie a CI sau BI. 

Important ! Numarul de participanti este limitat la 20. Principiul de ocupare a locurilor este “primul venit, primul servit”

Informatii suplimentare la telefon 0722.207.117.

> DESCARCATI DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURSUL GRATUIT <

poza-cadou

Motto-ul cursului : “Cunoasterea depinde de invatatura, cinstea de fapte, bunastarea de sarguinta, recompensa de soarta !” Autor anonim  

Succesul sau insuccesul nostru

De foarte multe ori succesul sau insuccesul nostru intr-un anumite domeniu depind de modul in care privim lucrurile sau, mai bine spus, de modul in care percepem aceste lucruri sau intamplari din viata noastra.

Unii dintre noi pot percepe o anumita situatie ca fiind negativa, altii o pot percepe ca pe o oportunitate extraordinara.

In acest sens, Wayne Dyer a spus: “Schimba modul in care vezi lucrurile, iar lucrurile pe care le vezi se vor schimba !

505fc3a2954a16157e8bd053d353a0a0

Principalele directii de actiune ale Asociatiei Universitare Columna

Pentru realizarea obiectivelor sale, Asociatia ofera urmatoarele servicii:

  • Servicii de informare/consiliere a persoanelor;
  • Oferirea serviciilor de formare profesionala;
  • Oferirea de cursuri de orientare in cariera;
  • Oferirea de cursuri de dezvoltare personala;
  • Servicii de evaluare a competentelor dobandite pe cale non-formala;
  • Servicii de mediere a muncii/planuri de mediere individuale;
  • Servicii de consultanta si asistenta in infiintarea de IMM/PFA/SRL;
  • Elaborarea de planuri de actiune personalizate in vederea integrarii pe piata muncii a persoanelor fara loc de munca.