BENEFICII CURSURI 2020

NOU ! ! ! Beneficii incluse în tarifele de curs și cazare în anul 2020tematici noi, conform Noului cod administrativ şi legislaţiei specifice domeniului abordat; cursuri de 7 zile / 40 ore, cu 7 nopţi de cazare (Noul cod administrativ impune minim 30 de ore pentru promovarea în gradul profesional următor); cazare 2 adulţi + 1 copil, cu mic dejun inclus şi bonuri de masă de până la 1.000 lei sau ALL INCLUSIVE; traineri cadre universitare şi formatori practicieni certificaţi ANC;  suporturi de curs foarte bine documentate; condiții ireproșabile de cazare și masă; cel mai mic tarif de curs și cazare, de la 1.600 lei/7 nopţi cazare, până la 2.600 lei/7 nopţi; acces gratuit piscină, saună, jacuzzi etc.; cel mai mic preț și cele mai bune servicii.

Mai mult, toţi cursanţii noştri primesc gratuit Ghidul de dezvoltare personală cu titlul “Parcurgerea drumului de la intenţie la rezultat în format tipărit ! ♥

DESCARCA OFERTA CURSURI PERFECTIONARE FUNCTIONARI PUBLICI 7 ZILE MUNTE SINAIA 2020 (ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie 2020) !

DESCARCA DE AICI CEREREA DE INSCRIERE LA CURS

NOU ! AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE LITORAL 2020

♦ VEZI AICI GRILA CURSURI PERFECTIONARE POIANA BRAȘOV 2020 (seria ianuarie – iunie 2020) ♦

Cursurile noastre abordează o arie tematică diversă, specifică sectorului public, cu accent pe rolurile si responsabilităţile funcţionarilor publici, atât din punctul de vedere al normelor juridice pe care trebuie să le aplice, ca drept substanţial, cât şi din perspectiva normelor de drept procedural (Noul cod administrativ, legislaţia privind sistemul de control managerial intern, procedurile operaţionale şi de sistem, contencios administrativ şi jurisdicţii administrative etc. ). Beneficiaţi de cea mai competitivă taxă de curs, respectiv 730 LEI (tva inclus) și de servicii hoteliere de excepție .

TARIFE CAZARE 7 NOPTI CURSURI MUNTE SINAIA 2020:

♣ PENSIUNEA POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA (vezi foto si video mai jos):

TARIF CAZARE STANDARD = 1.600 LEI (tva inclus) cu 600 lei bonuri de masa + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti (3 stele – Popasul Haiducilor)

TARIF CAZARE STANDARD PLUS = 1.900 LEI (tva inclus) cu 800 lei bonuri de masa  + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti(3 stele – Popasul Haiducilor)

♣ HOTELUL ARCA LUI NOE****SINAIA (vezi foto si video mai jos):

TARIF CAZARE STANDARD = 2.400 LEI (tva inclus) cu 800 lei bonuri de masa  + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti (4 stele – Hotel Arca Lui Noe)

TARIF CAZARE STANDARD PLUS = 2.600 LEI (tva inclus) cu 1.000 lei bonuri de masa  + mic dejun 2 adulti si 1 copil / cazare 7 nopti (4 stele – Hotel Arca Lui Noe)

VEZI MAI JOS PREZENTAREA HOTELURILOR PARTENERE MUNTE, MARAMURES SI LITORAL 2020

PREZENTARE LOCATII ORGANIZARE CURSURI MUNTE SINAIA SI MARAMURES 2020

HOTELUL ARCA LUI NOE**** SINAIA (800 sau 1.000 lei bonuri de masa + mic dejun)

Sala de conferinta Sinaia Arca lui Noe

PENSIUNEA POPASUL HAIDUCILOR*** SINAIA (zona Furnica600 sau 800 lei bonuri de masa + mic dejun)

Vezi meniu restaurant si preturi masa AICI !

Ambele locaţii oferă condiţii excepţionale de curs la sălile de conferinţă, cu toate dotările necesare (fleepchart, proiecţie video, scaune ergonomice, etc.), camere moderne, restaurante cu meniuri diversificate şi acces gratuit la toate facilităţile hotelurilor !

HOTEL GABRIELA*** VIŞEUL DE SUS, JUD.MARAMUREŞ (800 lei bonuri de masa + mic dejun)

DESCARCA DE AICI OFERTA CURSURI PERFECTIONARE 7 ZILE  MARAMURES 2020 – VISEUL DE SUS (ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai si iunie)

Nu rata cele mai bune oferte de curs si cazare ale anului 2020, destinate sectorului public din Romania ! Inscrie-te acum !