Autorizări

anc-autoritatea-nationala-pentru-calificari-sigla

“MANAGER PROIECT”Cod COR: 242.101

Domeniul ocupational: Administratie si servicii publice

Tipul de certificat obtinut: Certificat de absolvire

OBIECTIVELE EXPRIMATE ÎN COMPETENTE PROFESIONALE:

• Stabilirea scopului proiectului
  • Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
  • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
  • Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale pentru proiect
  • Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
  • Managementul riscurilor
  • Managementul echipei de proiect
  • Managementul comunicarii in cadrul proiectului
  • Managementul calitatii proiectului

Certificare ISO 9001: 2015 Asociatia Universitara Columna – Domeniul:  Activităţi de formare profesională (Alte forme de învăţământ n.c.a. – 8559): cursuri de formare profesională pentru sectorul public: funcţionari publici, personal contractual şi aleşi locali; cursuri autorizate ANC; cursuri de perfecţionare şi activităţi de teambuilding pentru sectorul privat; cursuri de dezvoltare personală; cursuri de perfecţionare „face to face” şi „on-line”, conform H.G. nr. 1066/2008 şi O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ

Autorizare ANC 2014 – 2018: Asociatia Universitara Columna

Autorizatie MP AUC 001

Asociatia Universitara Columna a implementat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu Standardul ISO 9001:2015 (UKAS MANAGEMENT SYSTEMS) in domeniul Activitati de formare profesionala conform certificatului de mai jos:

CERTIFICAT ISO 9001 : 2015   Activitati de formare profesionala

DESCARCA DE AICI ADEVERINTA CU DOMENIILE DE CALIFICARE

noname

CITAT:  “Cateodata cararea pe care esti nu este la fel de importanta ca directia in care te indrepti.” – Kevin Smith